Rekrytering

Vår metodik och vår researchkapacitet ger oss möjligheten att leverera toppkandidater i rekryteringsprocessen. Vid annonserad rekrytering av kan vi erbjuda marknadens bästa exponering i digitala, sociala medier och andra medier.

Hyrrekrytering

Samma process och målsättning som vid direktrekrytering men där kandidaten under en tidsbegränsad period först är anställd av Addilon. Det blir en form av provanställning där uppdragsgivare hyr kandidaten under en period med målsättningen av att uppdragsgivaren tar över medarbetaren om båda parter är nöjda.

Hyra chef

Har du ett osäkert eller tidsbegränsat behov av att hyra in en konsult som snabbt kan sätta sig in i en chefsroll? Addilons erfarna konsultchefer kan snabbt identifiera och handplocka konsulten med rätt erfarenheter för uppdraget.

Hyra specialist

Behöver du tillfällig spetskompetens  eller vill du ha hjälp att hantera en plötsligt ökad efterfrågan? Då kan en en inhyrd konsult vara rätt för ditt företag. Med kort varsel kliver en kvalificerad specialist in i er organisation för att snabbt sätta sig in i uppdraget.

Premium

Executive search

Med Addilons rekryteringsprocess för ledande befattningar säkerställer vi att rätt kandidat tillsätts baserat på fakta, personlighet och historiskt resultat. Vår process predikterar således ett framtida beteende och framtida resultat med mycket hög sannolikhet.

Internationell rekrytering

Vi genomför internationell rekrytering av chefer och specialister för företag i Skandinavien, dvs. Sverige, Finland, Norge och Danmark att rekrytera utomlands. Genom våra partners erbjuder vi kunder som har eller ska etablera verksamhet utomlands.

Reliable recruitment and consulting service since 2010. Transforming careers, building successful companies.

Nöjda uppdragsgivare

Våra fokusområden

Inspiration