• Bemanning Lager & Logistik

    bemanning lager logistik

Bemanning Lager & Logistik

Addilon är er samarbetspartner inom Bemanning Lager & Logistik.

Bemanning inom lager och logistik är ett av Addilons stora branschområden. Bland våra kunder finns såväl stora som små företag som uppskattar flexibiliteten som bemanning inom lager och logistik. Som arbetsgivare sköter Addilon allt det praktiska som lön, sociala avgifter, semester och sjukersättning. När behovet kring bemanning av lager minskar, återgår personalen till Addilon för att placeras ut hos andra uppdragsgivare.

Addilon är en av landets snabbast växande aktörer inom bemannings- och rekryteringstjänster. Sedan starten 2010 haft vi haft en god tillväxt där allt arbete präglats av sunda värderingar och förmåga att anpassa oss till varje kunds unika behov.

Med professionella konsultchefer som har lång erfarenhet inom bemanning lager och logistik, en upparbetad arbetsbank, täcker vi in alla typer av lagerarbete.

En framgångsfaktor för vår bemanning inom lager och logistik är tillgången av lagerpersonal och vårt gedigna nätverk. När Addilon får en förfrågan kring bemanning av lager, påbörjas tillsättningsarbetet direkt och säkrar en snabb tillsättning

Med stort kunnande och gedigen erfarenhet förstår Addilon betydelsen av att tillgodose varje kunds unika önskemål – allt ifrån en permanent bemanningslösning över en lång tidshorisont, till ett kortare bemanningsbehov under en begränsad period.

Välkommen till Addilon – din partner vid Bemanning Lager & Logistik!

Referensuppdrag

  • Lagerpersonal
  • Truckförare
  • Skiftledare

Offert

Skicka in din förfrågan om offert för Bemanning Lager & Logistik så kontaktar vi dig inom 8 timmar.

Du kan också ringa oss på 010 – 207 01 50 eller chatta med oss.

1 + 2 = ?

rekrytering logistik