Högskolestudenter till lager och butik

En varierande efterfrågan hos kunder till följd av förändrade köpmönster och ökad konsumtion kan göra det svårt för många att prognostisera sitt personalbehov. Förmågan att kunna använda flexibel kompetens vid tider då behovet är som störst kan vara avgörande för att alltid kunna ge kunden en bra köpupplevelse.

Våra högskolestudenter är ambitiösa och snabblärda vilket gör att det krävs mindre upplärningstid för varje ny arbetsuppgift. Tunga lyft, olika produktsystem och pick by voice är något våra studenter är vana med. Vi vet att det är viktigt för våra kunder att snabbt kunna ha självgående extraresurser. Kontakta oss så berättar vi mer.

Få tillgång till ett eget team av nästa generations talanger

I vår resurspool finns en diversitet av högskolestudenter med olika studieval och personliga egenskaper. När du har ett behov av våra bemanningstjänster, väljer vi ut ett dedikerat team av studenter från vår resurspool som vi tror har de rätta egenskaperna för ditt behov. De här personerna kommer utgöra ditt egna team av studenter som bygger upp sina kunskaper och erfarenheter av att jobba hos dig. Kanske stannar även någon av våra talanger hos dig efter sina studier!

Varför Addilon Academics?

Vi har snabb leverans

Med korta beslutsvägar och digitala processer kan vi garantera att du inom 24h har ett kundkonto fullt uppsatt i vårt bokningssystem. Inom samma tid får du även en konsultchef som tar fram ditt team av studenter som snabbt kan täcka ditt behov av bemanning till lager och butiker.

Vi gör flexibelt enkelt

Vad menar vi med det? Jo, ofta innebär en flexibel och rörlig arbetskraft ett ökat administrativt arbete. Vi vill komma bort från det. Därför jobbar vi kontinuerligt med att hitta de digitala verktygen inom allt från rekrytering, bokningssystem och utbildning som hjälper oss med det. Allt för att göra det så enkelt för dig, våra studenter och oss, att arbeta så flexibelt som möjligt.

Vi hyr ut nästa generations talanger

Genom noggranna rekryteringar väljer vi ut de högskolestudenter som vi tror kommer vara nästa generations talanger. De här är studenter som vid sidan av sina studier vill bygga på arbetslivserfarenhet och är oftast väldigt snabblärda och gör sig utmärkta för bemanning. Hos oss får du tillgång till ett eget team av dessa talanger som vill vara med och bygga din framtidresa.

Offertförfrågan

Skicka in din förfrågan om offert för bemanning eller rekrytering så kontaktar dig inom 8 timmar.

Du kan också ringa oss på 010 – 207 01 50 så hjälper vi dig.

Förfrågan är inte bindande.