• executive search

Addilon revolutionerar Executive Search

Arbetet kring executive search kräver stor noggrannhet och precision. Med Addilons rekryteringsprocess för ledande befattningar säkerställer vi att rätt kandidat tillsätts baserat på fakta, personlighet och historiskt resultat. Vår process predikterar således ett framtida beteende och framtida resultat med mycket hög sannolikhet.

Högpresterande ledare

Många etablerade headhunting-företag arbetar med en förlegad metodik och missar därmed högpresterande ledare. Addilon däremot, baserar  metodiken på fakta, resultat och nivå 5-ledare, som ligger bakom Jim Collins’ bästsäljare Good to Great.

Nivå 5-ledare präglas av en personlig ödmjukhet och vilja. De är ambitiösa, där organisationen och dess syfte går före dem själva. Ledare på nivå 5 kan ofta vara tysta, reserverade och t.o.m. blyga. De fångas därför inte upp av traditionell headhunting.

Vi hittar rätt ledare

Addilon hjälper er att hitta rätt kandidater till ledande befattningar. baserat på fakta, resultat och gediget sourcing arbete för rätt urval. Vår övertygelse är att det alltid är resultatet som räknas. Därför präglas vårt arbete av ett genuint engagemang och kundfokus med målet att snabbt hitta rätt kandidat till vår uppdragsgivare.

Gedigen erfarenhet

Addilon arbetar med headhunting i Stockholm, Göteborg och resten av Sverige samt Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago. Med lång erfarenhet av att rekrytera ledare ser vi oss som en perfekt samarbetspartner. Arbetet kring exeutive search kräver noggrannhet i varenda detalj. Med Addilons rekryteringsprocess för ledande befattningar tillsammans seniora rekryteringskonsulter, säkerställs en lyckad chefsrekrytering genom executive search.

Resultat

Addilon låter kunden själv välja nivån för sitt engagemang vid headhunting. Vissa kunder vill vara mycket involverande, medan andra väljer att fortsätta fokusera på sin huvudsakliga verksamhet och är enbart involverad på en övergripande nivå. Det är upp till varje uppdragsgivare. Vi garanterar att hitta rätt kompetens i rätt tid och som motsvarar eller överträffar era högt ställda förväntningar.

Din partner inom Executive Search

Kontakta Addilon för ett förutsättningslöst möte/samtal om headhunting och om hur vi arbetar för att hitta er nivå-5 ledare.

Välkommen till Addilon – din partner inom Executive Search!

Offert

Skicka in din förfrågan om offert för Executive Search så kontaktar vi dig inom 2 timmar.

Du kan också ringa oss på 010 – 207 01 50 eller boka in ett digitalt möte direkt här.

Varför Addilon?

Rätt matchning

Utifrån kravprofil kartlägger vi var potentiella kandidater finns. Till skillnad från annonsrekrytering, söker vi aktivt upp respektive kandidat som uppfyller kriterier i kravprofilen, vilket ger ett riktat och precist urval av rätt kandidater. Detta ger en mycket god grund till fortsatt arbete i processen.

Rätt metodik

Kompetensbaserade intervjuer, personlighets- och färdighetsanalys, 360-graders referenstagning, bakgrundskontroll i form av kreditupplysning,  utdrag ur belastningsregister samt verifiering av studier och arbete hos tidigare arbetsgivare.

Rätt kompetens

Våra seniora rekryteringskonsulter har lång och gedigen erfarenhet inom Executive search och Addilons framgångsrika metodik.

Rätt investering

Addilons mål är att alltid vara branschens mest kostnadseffektiva partner inom Executive Search. Det innebär att vi levererar högpresterande ledare till ett arvode där ni får störst utväxling av rekryterad ledare och där kostnaden snarare är en investering.

Rätt värderingar

Addilon präglas av sunda värderingar – Värdeskapande, Professionalism, Integritet, Hållbarhet och Innovation. Vi samarbetar också enbart mer uppdragsgivare som har sunda värderingar för att säkerställa att våra konsulter trivs och har rätt förutsättningar.

Våra fokusområden

Inspiration