Kostnadseffektiv bemanning

Addilon Express är för dig som har behov av bemanning med kort varsel. Det kan bero på hög arbetsbelastning, sjukfrånvaro eller vill säkra upp bemanning när det råder osäkerhet. Då är Addilon Express perfekt för dig! Vi bemannar med högpresterande studerande på högskola och universitet.

Snabbt

Bemanning av pass sker inom 24 timmar. Vi har alltid konsulter som står redo för uppdrag. De har erfarenhet av konsultrollen och är noga rekryterade av Addilon.

Träffsäkert

Våra konsulter har en pågående högskole-/universitetsutbildning. De  matchas mot den kategori som du har behov av. På så vis får du konsulter som snabbt kommer in i arbetsuppgifterna och kan leverera direkt från start.

Flexibelt

Du bestämmer omfattning av uppdraget. Det kan vara enstaka eller ett större antal konsulter du har behov av. Du bestämmer också när uppdraget ska starta och avslutas.

Vi hjälper dig inom 9 kategorier

Addilon Express – Vi hjälper dig som har behov av snabb bemanning för både långa och korta uppdrag.

Administration

extrapersonal administration

Extrapersonal inom Administration

Oavsett typ av administration kan vi bistå med personal. Det kan vara orderregistrering, uppdatering i databas, utskick, datainsamling, utskick av material etc.

Butik

extrapersonal butik

Extrapersonal inom Butik

Har du behov av extrapersonal vid t.ex. toppar då varor ska packas upp, högsäsong eller ett kundevent? Då har vi personal som är tillgängliga snabbt kan vara på plats.

Ekonomi

rekrytering lager logistik

Extrapersonal inom Ekonomi

Våra konsulter hjälper till inom löpande redovisning, kundreskontra, leverantörsreskontra, månadsavslut, momsredovisning och andra administrativa tjänster inom ekonomi och redovisning.

Event

extrapersonal event

Extrapersonal inom Event

Vi hyr ut eventpersonal, värdinnor, mässpersonal och demopersonal till event, mässor och butiksaktiviteter både för det lilla som stora uppdraget.

Försäljning

extrapersonal försäljning

Extrapersonal inom Försäljning

Vill du öka försäljning eller boosta en kampanj? Vi erbjuder personal inom flera olika områden av försäljning som innesälj, ordermottagare, telemarketing och mötesbokare.

IT

extrapersonal-it

Extrapersonal inom IT

Söker du extrapersonal inom IT? Vi har konsulter som är digitala utvecklare, testare, webbutvecklare, webbanalytiker, digitala markansdsförare och specialiser inom SEO.

Kundservice

extrapersonal kundtjänst

Extrapersonal inom Kundtjänst

Ofta uppstår ett behov snabbt där en del av kundservice behöver förstärkas med enstaka eller ett större antal medarbetare. Vi har kapaciteten att snabbt bemanna såväl det mindre som större uppdraget.

Lager

extrapersonal lager

Extrapersonal inom Lager

Har du behov av högutbildad lagerpersonal? Vi har personal som hjälper dig med plock och pack, inventering, varumottagning, returhantering och administration inom lager.

Teknik

extrapersonal teknik

Extrapersonal inom Teknik

Har du behov av högutbildade ingenjörer? Vi har personal inom de flesta områden som bygg, maskin, samhällsbyggnadsteknik, data/IT, Kemi, Bioteknik mm.