Är studentbemanning något för dig?

Det är inte alla som vet hur bemanning fungerar och ännu mindre hur just vi på Addilon Academics gör för att erbjuda en så bra tjänst som möjligt. Vi tänkte därför försöka förklara hur vi arbetar så att du lättare kan bedöma om vi har något som skulle passa din verksamhet. Som vanligt, har du några frågor så är du varmt välkommen att boka ett möte med oss.

Välkommen till Addilon Academics!

 • En trygg start

   

  En dedikerad konsultchef för nära samarbete

  En av våra duktiga konsultchefer kommer tillsammans med dig komma fram till vilka kompetenser och personliga egenskaper som passar bäst för ditt uppdrag som vi sedan kan utgå ifrån när vi tar fram kandidater till dig. Vidare kommer vi också uppskatta antalet medarbetare som behövs för att täcka ditt kortsiktiga och långsiktiga behov.

 • Ett eget team

   

  Vi väljer tar ut ditt team av nästa generations talanger!

  I vår resurspool finns en diversitet av högskolestudenter med olika studieval och personliga egenskaper. Vi utgår ifrån kompetensbehovet för ditt uppdrag och väljer ut studenter som matchar ditt uppdrag och behov bäst. Studenterna vi väljer ut kommer forma ditt egna team av nästa generations talanger som vid sidan av sina studier vill dra igång sina karriärer hos dig.

 • Ett smidigt bokningssystem

   

  Snabbt tillgång till din egna kundsida i vårt bokningssystem

  Med korta beslutsvägar och digitala processer kan vi garantera att du inom 24h har ett kundkonto fullt uppsatt i vårt bokningssystem. I bokningssystemet kan du enkelt lägga in beställningar, se vilka av ditt team som blir inbokade på passen och ta ut statistik. Full transparens.

 • Beställ efter behov

   

  Nu är du redo att lägga beställningar i bokningssystemet

  Under vissa perioder har du har ett större behov än andra och därför kan du anpassa beställningarna för när ditt behov är som störst. Har du störst behov på morgonen, lunchtid eller kväll? Lägg in kortare pass! Är någon sjuk? Vi kan ofta hjälpa till på kort varsel. Din tilldelade konsultchef kommer i samråd med dig att anpassa storleken på ditt team för att kunna möta ditt behov.

 • Omedelbar leverans

   

  Vi har snabblärda studenter med unik onboarding

  Förutom att våra studenter har ett rykte för att vara snabblärda så skapar vi även en unik onboarding för varje uppdrag. En uppdragsunik onboarding som ytterligare ska bidra till att inlärningskurvan är så brant som möjligt då vi vet vikten i att kunna leverera från dag ett.

 • Fokusera på din kärnverksamhet

   

  Öka din kapacitet och sänk risken

  Det är vår passion att förvalta och erbjuda Nordens vassaste studentpool så att våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet. Riskera inte att vara överbemannad, slipp fasta kostnader och panikrekryteringar. Vi är redo för ditt behov.