Erfarenhet av att rekrytera chef

Addilon är er samarbetspartner när ni ska rekrytera chef, senior specialist och projektledare.Vårt breda kontaktnät och vår researchkapacitet ger oss möjligheten att leverera toppkandidater i rekryteringsprocessen. Vid annonserad rekrytering av kan vi erbjuda marknadens bästa exponering i digitala, sociala medier och andra medier.

Vår gedigna process för rekrytering av chef säkerställer en djup förståelse för våra kunders situation och utmaningarna i den roll vi rekryterar till. Vidare har vi ett strukturerat arbetssätt vid kvalitetssäkring av våra kandidater. Processen för att rekrytera chef innehåller ett antal viktiga steg:

  • Kravprofil. Skapa insikt genom en grundläggande analys av våra kunders utmaningar och situation. Detta görs i möte med rekryterande chef och andra relevanta beslutsfattare hos vår kund.
  • Val av rekryteringsmetod. Vårt grundläggande analysarbete ligger till grund för val av rekryteringsmetod. För vissa roller lämpar sig annonsering bäst och i andra fall genomför vi en ren searchprocess. Ibland ges bästa resultat genom att kombinera search och annonsering.
  • Annonsering och sökning.  Vid annonsering stöttar vi vid val av media samt med utformning och publicering av annonstext. Analys och kravprofil ligger till grund för vilka kandidater vi väljer att kontakta.
  • Djupintervjuer. De kandidater som matchar vår kunds behov bjuds in till Addilon för en djupintervju.
  • Presentation av kandidater. Vanligtvis presenterar vi tre till fem kandidater för varje tjänst. Utöver kandidatens CV begär vi även in betyg och relevanta intyg samt tar en första referens på de kandidater som presenteras.
  • Personlighetsbedömning. Personlighets- och motivationsprofiler samt numeriskt och verbalt färdighetstest.
  • Referenstagning. För vald slutkandidat genomför vi en 360 graders referenstagning med 3-5 referenser.
  • Bakgrundskontroll. Beroende på roll genomför vi olika bakgrundskontroller som kreditupplysning och utdrag ur Rikspolisens belastningsregister.
  • Rådgivare. Under rekryteringsprocessens slutskede är Addilon rådgivare till såväl kandidat som beslutsfattare hos vår klient.
  • Uppföljning. Vi följer upp rekryteringen med såväl kund som kandidat sex månader efter påbörjad anställning.

Vi är specialiserade på att rekrytera chef inom främst:

Läs gärna mer om vad våra kunder och kandidater säger om oss samt ett axplock av genomförda rekryteringar.

Välkommen till Addilon – din partner när ni ska Rekrytera Chef!

Offert

Skicka in din förfrågan om offert för att Rekrytera Chef så kontaktar vi dig inom 4 timmar.

Du kan också ringa oss på 010 – 207 01 50.

Våra branschområden

Inspiration