Högskolestudenter till kundservice

För alla företag är kundservice en viktig roll i hanteringen av kundrelationer. Det kan även vara kundens första personliga kontakt med företaget. Där ett gott första intryck garanterat banar vägen för framtida kundupplevelser. Så det gäller att ha förmågan att leverera förstklassig kundservice varje gång.

Vi jobbar med högskolestudenter för att vi anser att de är en kategori av personer som ofta uppfyller de tuffa krav som bör ställas på bemanningspersonal. De är nästa generations talanger i startgroparna av sina karriärer och är enormt sugna på att få bygga upp sina erfarenheter. Boka ett förutsättningslöst samtal med oss så kan vi berätta mer.

Få tillgång till ett eget team av nästa generations talanger

I vår resurspool finns en diversitet av högskolestudenter med olika studieval och personliga egenskaper. När du har ett behov av våra bemanningstjänster, väljer vi ut ett dedikerat team av studenter från vår resurspool som vi tror har de rätta egenskaperna för din kundservice. De här personerna kommer utgöra ditt egna team av studenter som bygger upp sina kunskaper och erfarenheter av att jobba hos dig. Kanske stannar även någon av våra talanger hos dig efter sina studier!

Har du istället ett rekryteringsbehov? Kolla in hur vi arbetar med hyrrekrytering.

Varför Addilon Academics?

Vi har snabb leverans

Med korta beslutsvägar och digitala processer kan vi garantera att du inom 24h har ett kundkonto fullt uppsatt i vårt bokningssystem. Inom samma tid får du även en konsultchef som tar fram ditt team av studenter som snabbt kan täcka ditt behov inom kundservice.

Vi gör flexibelt enkelt

Vad menar vi med det? Jo, ofta innebär en flexibel och rörlig arbetskraft ett ökat administrativt arbete. Vi vill komma bort från det. Därför jobbar vi kontinuerligt med att hitta de digitala verktygen inom allt från rekrytering, bokningssystem och utbildning som hjälper oss med det. Allt för att göra det så enkelt för dig, våra studenter och oss att arbeta så flexibelt som möjligt.

Vi hyr ut nästa generations talanger

Genom noggranna rekryteringar väljer vi ut de högskolestudenter som vi tror kommer vara nästa generations talanger. De här är studenter som vid sidan av sina studier vill bygga på arbetslivserfarenhet och är oftast väldigt snabblärda. Hos oss får du tillgång till ett eget team av dessa talanger som vill vara med och bygga din framtidresa.

Offertförfrågan

Skicka in din förfrågan om offert för bemanning eller rekrytering så kontaktar dig inom 8 timmar.

Du kan också ringa oss på 010 – 207 01 50 så hjälper vi dig.

Förfrågan är inte bindande.