MatHem-väljer-Addilon

I april 2020 fick Addilon förfrågan om att bemanna en avdelning på MatHem i Bromma. Sedan dess har Addilon fått successivt utökat förtroende hos MatHem både i Bromma och Veddesta.

Konsulter med rätt inställning

Vårt mål är alltid att vara förstahandsvalet hos våra kunder. Då krävs det att man förstår kundens affärsmodell, processer och framför allt företagskultur. MatHem har varit väldigt smidiga att samarbeta med och också väldigt tydliga med förväntningarna från Addilon och våra konsulter. Genom vår välbeprövade och effektiva rekryteringsprocess har vi levererat konsulter med rätt inställning som är mycket uppskattade hos MatHem.

MatHem öppnar rekordsnabbt

Den 19 maj gick första orden ut från MatHems nya lager i Veddesta. Addilon hade då 4 veckor innan fått frågan om att ansvara för hela den inhyrda bemanningen. “Svaret var tveklöst ja efter att ha funderat i 10 sekunder”, säger Lars Björk, VD på Addilon. Läs pressmeddelande från MatHem här.

För att kunna täcka bemanningsbehovet behövde vi rekrytera minst 80 konsulter på mindre än 4 veckor, vilket genomfördes. Addilons konsulter arbetade även innan driftstart med allt från att montera hyllor till varumottagning och att packa upp varor.

Läs pressmeddelande och uttalande från MatHems VD, Johan Lagercrantz, här.

Utveckling och partnerskap

“MatHem är otroligt professionella i sitt arbete att utveckla och optimera. Det gör samarbetet ännu mer intressant. Som bemanningspartner har vi varit noga med att arbeta proaktivt för att kunna tillgodose MatHems behov. Det har också varit viktigt med en transparent dialog för att kunna förutse behovet både nu och framöver. Vi utvecklar således våra processer och metoder kontinuerligt så att MatHem, våra konsulter och Addilon ska vara nöjda, ett win-win-win förhållande”, avslutar Lars.

Idag har Addilon över 100 konsulter som bemannar olika avdelningar inom MatHem i Bromma och Veddesta.

För mer information kring om hur vi kan hjälpa din organisation med professionell bemanning, klicka här.