Vi är experter

Addilon är er samarbetspartner vid rekrytering av chefer eller specialister inom Inköp.

Vårt breda kontaktnät inom inköp och vår researchkapacitet ger oss möjligheten att leverera toppkandidater i rekryteringsprocessen. Vid annonserad rekrytering av kan vi erbjuda marknadens bästa exponering i digitala, sociala medier och andra medier.

Vår gedigna process för Rekrytering inom Inköp säkerställer en djup förståelse för våra kunders situation, branscher och utmaningarna i den roll vi rekryterar till. Vi har ett strukturerat arbetssätt för att säkerställa att både uppdragsgivare och kandidater är nöjda.

Våra kunder som ska rekrytera inom Inköp är vana att ställa höga krav på sin rekryteringspartner och dessa lever vi upp till genom våra värderingar. Vi strävar efter att vara en långsiktig samarbetspartner i rekrytering och i byggandet av framgångsrika företag.

Vi rekryterar inom Inköp till följande branscher:

Vi är representerade i Sverige, Finland, Danmark, Norge och USA.

Läs gärna mer om vad våra kunder och kandidater säger om oss samt ett axplock av genomförda rekryteringar.

Välkommen till Addilon – din partner inom Rekrytering Inköp!

Offert

Skicka in din förfrågan om offert för Rekrytering Inköp så kontaktar vi dig inom 8 timmar.

Du kan också ringa oss på 010 – 207 01 50 eller boka in ett digitalt möte direkt här.

Exempel på roller

Inköpschef

En inköpschef hjälper dig få struktur i inköpsarbetet. Personen är helhetsansvarig för hela inköpsprocessen och hjälper företaget öka lönsamheten och konkurrenskraften via effektivt inköpsarbete. I arbetsbeskrivningen ingår formulerandet av inköpsstrategier, implementeringen inköpsprocesser och uppföljning av målsättningen.

Operativ inköpare

En operativ inköpare hjälper organisationen att köpa in varor, produkter eller komponenter efter avtal. I rollen ingår avropsinköp, orderhandläggning, administrativa inköpsuppgifter och leveransbevakning. Mycket av arbetet handlar om att få företaget att fungera genom att tillgängliggöra ett stadigt flöde av resurser som bl.a. behövs vid produktion.

Strategisk inköpare

En strategisk inköpare arbetar efter inköpsstrategierna och processerna som inköpschefen implementerat. Personen är ansvarig för ett antal produktområden och de medföljande leverantörerna i respektive område. Arbetet mäts bl.a. i omfattning av kostnadsbesparingar, risk reducering, minskade ledtider eller andra relevanta mål för organisationen.

Inköpscontroller

En inköpscontroller har en nyckelfunktion i en välfungerande inköpsorganisation. Personens uppgift är att bistå inköpschefen med inköpsanalyser som kan variera i omfattning. Från att mäta nyckeltal inom ett specifikt produktområde till att skriva interna policyer för hela företaget. Målet är att informera ledningen om arbetsprestanda, möjligheter, risker och förbättringsområden som företaget behöver adressera.

Våra branschområden

Nöjda uppdragsgivare