syntema-industrifärg-i-sverige

Teknisk säljare, Syntema Industrifärg i Sverige

Det går bra för oss och vi tar nu nästa steg i vår expansion! Vi söker en affärsinriktad teknisk säljare inom kommersiella fordon, träindustrilackering, industrilackering samt tillverkningsindustrin.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara med och utveckla Syntemas tekniska försäljning inom kommersiell storbilslackering, träindustrilackering, industrilackering och tillverkningsindustrin i Sverige.

Du kommer att tillhöra ett team med flera kollegor inom teknik och sälj i Tibro, Eskilstuna och Älvsjö.

Dina arbetsuppgifter är teknisk försäljning samt teknisk utbildning i Syntemas utbud av färgprodukter till både nya och befintliga kunder samt utbilda dina kunder i produkternas användningsområden.

Syntema Industrifärg Sverige AB är under stark tillväxt och i den här rollen förväntas du bidra till en kundorienterad kultur som främjar goda säljresultat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
– mycket goda kunskaper inom såväl kommersiell trälackering (snickerilackering) som industrilackering (rostskyddsmålning)
– bransch- och produktkunskap inom blästring, högtryckssprutning och pulverlackering (starkt meriterande)
– erfarenhet av teknisk lösningsförsäljning
– bosatt i Stockholm med omnejd
– goda kunskaper i svenska och engelska språket i såväl tal som skrift
– B-körkort

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du har/är:
– skicklig i att bygga långsiktiga kundrelationer
– mycket god förmåga att lyssna in och analysera kundens behov och proaktivt föreslå matchande lösningar
– resultatinriktad och drivs av att nå uppsatta mål
– bra på att se möjligheter och drivs av utmaningar
– en lagspelare

Om företaget
Syntema Industrifärg i Sverige AB har under årens lopp agerat på marknaden med en given ledstjärna ”vi ska leverera färg som inte kommer tillbaka – till kunder som kommer tillbaka”.

I denna anda har vi skapat en bred och trogen kundkrets. Vi har en flexibel organisation med korta beslutsvägar, mångårig erfarenhet och hög kvalitet, vilket har bidragit till goda relationer med kunder och leverantörer, samtidigt som det är en stor konkurrensfördel. Kundfokus är därför prioriterat på företaget och syftar till att öka kundtillfredsställelsen.

Det faktum att vi finns på tre orter, Eskilstuna, Stockholm och Tibro innebär trygga, snabba och säkra leveranser för våra kunder.

Syntema Industrifärg i Sverige AB är en del av LISAB Group – grundat av Anders Larsson år 2007. Läs mer här.

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast genom att välja rubricerad tjänst på denna länk. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Hittelön
10 000 kr

Tipsa någon i ditt nätverk!

Kandidatens namn

Kandidatens e-post

Kandidatens mobilnummer

Ditt namn

Din e-post

Ditt meddelande till kandidaten

captcha