Välkommen till Addilon

Addilon AB är ett av Stockholms och Mälardalens ledande rekryteringsföretag och är specialiserade inom teknik, försäljning, inköp och logistik.

Genom vår kunskap om kandidatmarknaden, passion för kundens affärer och smart arbete identifierar och attraherar vi stjärnorna i svenskt näringsliv.

Addilon AB grundades 2010 och vi drivs av att skapa förutsättningar för våra kunder att nå långsiktig tillväxt genom högpresterande individer. Merparten av våra uppdrag kommer från långvariga kunder och deras rekommendationer.

Våra kunder är vana att ställa höga krav på sin rekryteringspartner och dessa lever vi upp till. Vi strävar efter att vara en långsiktig samarbetspartner i rekrytering och i byggandet av framgångsrika företag.

Våra specialistområden

Teknik
Försäljning
Inköp
Logistik

Värderingar

Värde

Vi skapar värde genom att förse våra uppdragsgivare med högpresterande medarbetare. Detta bidrar till att få våra kunder nå bättre resultat än sina konkurrenter.

Innovation

Vi är innovativa genom att utmana, göra det omöjliga och inte följa andra.

Ansvar

Vi agerar ansvarsfullt, etiskt och med hög integritet mot våra intressenter. På så vis erhålls långsiktiga relationer som bidrar till en hållbar utveckling av samhället.