Lars Björk

Lars Björk

VD

Addilon AB bildades 2010 och drivs av Lars Björk. Lars är utbildad civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi vid Luleå Tekniska Universitet och har en Magisterutbildning inom Ledarskap vid Mälardalens Högskola. Han har vidare lång erfarenhet av projektledning, rekrytering, utbildning och försäljning i ledande positioner på företag som Volvo, Intentia, Dell, Proffice och Deva Mecaneyes.

Anette Zantelid

Senior Rekryteringskonsult

Anette är nyligen utbildad lärare på Göteborgs Universitet med fördjupad inriktning inom beteendevetenskap, sociala relationer och grupprocesser.
Med sina 20 års erfarenhet från rese- och flygbranschen och senast i rollen som personalansvarig hos BRA (fd. Malmö Aviation), är bagaget fyllt med erfarenheter av rekrytering, organisationsförändringsarbete, konkurrensmedvetenhet och hur man arbetar med medarbetar- (eNps) och kundnöjdhet (Nps) tillika största förståelse för att arbeta snabbt, metodiskt och under tidspress.

Anette hittar ni på Odinsgatan 13 i Göteborg.

Patrik Lindstedt

Konsultchef

Patrik har 25 års erfarenhet av lager & logistik som bl.a. lagerarbetare, gruppledare, projektledare och Operations Manager. Med sina 20 års erfarenhet från personalstyrning och personaluthyrning brinner Patrik för att utveckla både människan och uppdraget. Det bästa som finns är när både konsult och kund ringer och är nöjda.

Laura Avonius

Senior Rekryteringskonsult Finland