Addlion, ett företag med focus!
Vi har arbetat med Addilon i många år nu och har inget anledning att bryta det som är uppbyggt. Addlion har alltid varit proaktiva även om det varit en komplex tjänst som skall tillsättas. Nyckelord som ”närhet, transparens och professionell” är samtliga ord som vi förknippar Addilon med.
Lars med sina kollegor har varit utmärkta och vi ser fram emot kommande rekryteringar.

Vi anlitade Addilon för rekrytering av en servicechef för den amerikanska marknaden med stationering vid vårt dotterbolag i Chicago. Addilon skötte uppdraget mycket effektivt och vi fick snabbt fram kandidater som motsvarade den blandning av svensk och amerikansk profil som vi eftersökte. Det kändes tryggt att anlita ett svenskt bolag i USA och ser fram emot att ytterligare växa vår amerikanska organisation med Addilon som partner.

Jag skulle kunna beskriva Addilon med ett enda ord – Effektivitet! Genom ett smidigt system har jag kunnat se alla sökandes CV och löpande ge mina kommentarer till Addilon. Addilon jobbar med största kundfokus och är inte nöjda förrän kunden är det. Hos andra rekryterare har man ibland känt en del press att ”någon av dessa får du ta”.

Vi har under det senaste året samarbetat med Addilon i såväl rena rekryteringsärenden som med inhyrning av konsulter (hyrrekrytering).

Lars och Addilon har visat sig extremt lyhörda och verkligen ansträngt sig för att sätta sig in i och förstå våra unika förutsättningar och behov. Detta i kombination med en professionell och noggrann urvalsprocess har gjort att Addilon till och med har överträffat våra höga krav och förväntningar i sin ”leverans”.

Dessutom är vår uppfattning är att man inte bara hanterar sina kunder på ett schysst och bra sätt, utan även kandidater och sina anställda uthyrningskonsulter. Detta är minst lika viktigt för oss, varför vi ser Addilon som en långsiktig strategisk partner när det gäller personalförsörjning.

Med ett stort engagemang och hög professionalitet så hjälpte Addilon oss att finna ett urval av lämpliga kandidater för tjänsten som teknisk säljare inom Metrology.

Lars och Addilon lade stor vikt vid att förstå vår organissation samt vårt behov. Webbportalen för att gemensamt kunna överblicka kandidaterna var lätt att navigera och användarvänlig.

Det hela resulterade i en utmärkt rekrytering som känns trygg med de underlag och research Lars och Addilon levererat.Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet med Addilon vid framtida rekryteringar.