Rekrytera

Vår beprövade metodik ger oss möjligheten att leverera toppkandidater i varje rekrytering. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering med marknadens bästa annonserings- och searchmetodik, arbetspsykologiska tester, referenstagning och bakgrundskontroll. Läs mer om vår rekryteringsprocess.

Hyra

Vi tillhandahåller konsultuthyrning och har ett upparbetat kontaktnät av konsulter med gott renommé. Denna form passar oavsett om du har behov av personal under begränsad tid eller ett löpande behov. Våra konsulter har erfarenhet av olika branscher och kompetenser. Gå gärna in hitta de konsulter som passar ert behov.

Samarbetspartner

Addilon är er samarbetspartner vid rekrytering och uthyrning av chefer och specialister.

Genom vår beprövade och kvalitetssäkrade metodik ska du som kund känna dig trygg, oavsett om du ska rekrytera eller hyra personal. Som en seriös och ledande aktör är vi självklart både ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Trygghet

Som uppdragsgivare ska du ställa höga krav på den partner som som rekrytera eller hyra ut personal till er. Dessa lever vi upp till genom våra värderingar. Vi strävar efter att vara en långsiktig samarbetspartner i rekrytering och i byggandet av framgångsrika företag.

Glokal

Sedan starten har vi valt att våra glokala, dvs. verka lokalt på en global marknad. Vi är representerade i SverigeFinlandDanmarkNorge och USA.

Offert

Skicka in din förfrågan om offert så kontaktar vi dig inom 2 timmar.
Du kan också boka in ett digitalt möte direkt här.

Nöjda uppdragsgivare

Tillsatta

  • Content producer
  • Digital marknadsföringsspecialist
  • SEO expert
  • SEM expert

Våra branschområden

Inspiration