zoo.se rekrytering bemanning e-handel

Zoo.se satsar på e-handel

I nya och fräscha lokaler i Kungsängen satsar zoo.se på sitt lager som ska försörja djurägare över hela Sverige med allt som de kan tänkas behöva. Kattsand, hundburar eller akvarium. ZOO.se levererar allt.

“Det känns otroligt roligt att få förtroendet av ännu en uppstickare inom e-handel som bekräftar att vi som mindre bolag har ett erbjudande som utmanar branschen” – William von Ahn, konsultchef på Addilon Academics.

Gemensamma värderingar

ZOO.se är en av Europas största djuraffärer och satsar nu stort på sin e-handel. För att säkerställda en trygg arbetsmiljö ska alla på det nya lagret ingå i kollektivavtal oavsett om det är inhyrd personal eller inte. “Vi är väldigt angelägna av att erbjuda våra högskolestudenter en trygg arbetsplats vid sidan av sina studier. Så när ZOO.se hade kollektivavtal som skallkrav kände vi oss genast trygga i att vi hade gemensamma värderingar att bygga vidare ett samarbete på.” – William von Ahn.

Behov av en innovativ och flexibel partner

Under tillväxtresan har ZOO.se behov av en flexibel arbetsstyrka för att kunna täcka upp för variationer i efterfrågan. ”Vi är innovativa och flexibla på en nivå som är rätt sällsynt i branschen. Vad våra kunder behöver idag och vad de behöver om ett år kan vara helt olika. Förhållandet mellan arbetsgivare och arbetstagare förändras otroligt snabbt just nu. Därför är vår anpassningsmöjlighet till förändringar nog en av våra största styrkor” – fortsätter William.

För mer information kring om hur vi kan hjälpa din organisation med professionell bemanning, klicka här.