Vår vision är att vara en drivkraft för regionen.

Vi sponsrar därför klubbar, föreningar och individer inom bland annat idrott, kultur och samhälle i de regioner vi verkar.

Outdoor Destination Sweden

outdoor destination sweden

Addilon går in som stolt sponsor till Outdoor Destination Sweden.

Outdoor Destination Sweden drivs av Therese Antman och Josefin Enström.

Uppväxta i Trosa, med en kärlek till havet och en övertygelse om att vi idag stressar för mycket och lever för lite startade vi Outdoor Destination Sweden. Therese har en bakgrund inom segling, där hon bedrivit OS-kampanjer sedan 2009 i olika klasser. Hennes favoritplats är havet och skulle om möjligt spendera all sin vakna tid bland vågorna. Josefin har sin bakgrund i service- och värdskapsbranschen. Hon är utbildad upplevelseproducent med en kärlek för natur- och utomhusaktiviteter – helst på vattnet eller i skidspåret

Läs mer om Outdoor Destination Sweden här.

Åda Wild Boar Race

Syftet med Åda Wild Boar är att inspirera människor att röra sig i vår naturliga terräng och samtidigt bidra till välgörenhet. Delar av intäkterna går till välgörenhet.

2014 går pengarna till Creative Children och deras sociala arbete med att hjälp barn och familjer till medvetet självledarskap för att hitta sin väg till att må bra, nå mål och uppfylla drömmar.

Läs mer om Creative Children här.

Självklart deltar jag och även min dotter, säger Lars Björk, VD för Addilon.

Sweden Sky Race 24

sweden sky race 24

I sommar får Sverige ett traillopp av internationell toppklass. Kanske Nordeuropas vackraste och mest brutala lopp, 100 km långt med 6000 höjdmeter eller 50 km med 3 000 höjdmeter. Det arrangeras av Sveriges mest erfarna upplevelse- och äventyrsarrangör Erik Ahlström. Platsen är Björkliden, midnattssolens land, 300 km norr om Polcirkeln där solen lyser 24 timmar om dygnet i juli månad.

Vi har valt att gå in som officiell samarbetspartner, då Sweden Sky Race 24 ligger helt i linje med hur vi vill att Addilon ska uppfattas. Det finns en tydlig koppling mellan en aktiv fritid och hur man presterar i sitt arbete. Den målgruppen är högintressant, säger Lars Björk, VD för Addilon.

Det är speciellt roligt att Addilon får äran att vara samarbetspartner till Sweden Sky Race 24 och även själv få göra premiär i denna typ av traillopp, tillägger Lars.

Läs mer på www.swedenskyrace24.se

Officiell video på YouTube.

Amir Shaker

Addilon sponsrar Amir Shaker i sin satsning mot att bli världens bästa häcklöpare.

Amir tävlar för Råby-Rekarne FIF och siktar närmast mot att ta sig till EM, VM och OS.

Han är en av Sveriges bästa häcklöpare, rankad bland de 30 bästa i Europa U23 med personbästa 8.07 sek på 60 m häck som sattes på junior-SM 2010 och 14.12 sek på 110 m häck som sattes på Sundsvalls Windsprint 2011.

Några av Amirs prestationer är 3 guld, 5 silver och 1 brons i junior-SM och senast en bra placering i Finnkampen.

”Amir visar prov målmedvetenhet, fokusering, att inget är omöjligt och är samtidigt enormt ödmjuk. Sådana egenskaper värdesätter vi och har därför valt att stödja Amir Shakers satsning att bli världens bästa häcklöpare”, säger Lars Björk, VD på Addilon.

Nöjda uppdragsgivare

Våra fokusområden

Inspiration