Stockholm

Genom vår kunskap om kandidatmarknaden, passion för kundens affärer och smart arbete identifierar och attraherar vi stjärnorna i svenskt näringsliv.

Vi drivs av att skapa förutsättningar för våra kunder att nå långsiktig tillväxt genom högpresterande individer. Merparten av våra uppdrag kommer från långvariga kunder och deras rekommendationer.

Vårt breda kontaktnät i Stockholm och vår researchkapacitet ger oss möjligheten att leverera toppkandidater i varje rekrytering. Vid annonserad rekrytering av kan vi erbjuda marknadens bästa exponering i digitala och sociala medier.

Våra kunder är vana att ställa höga krav på sin rekryteringspartner och dessa lever vi upp till med våra värderingar. Vi strävar efter att vara en långsiktig samarbetspartner i rekrytering och i byggandet av framgångsrika företag.

Välkommen till Addilon – Rekrytering Stockholm!

Adress: Fleminggatan 75, 112 33 Stockholm

Telefon: +46 (0)10 207 01 50

Offert inom 4 timmar

Addilon är ett ledande rekryteringsföretag i Stockholm. Vi är specialiserade att rekrytera chefer och specialister inom funktionerna:

Varför Addilon?

Erfarenhet och kompetens

Våra konsulter har lång erfarenhet av rekrytering av specialister och ledande positioner inom teknik, försäljning, inköp och logistik. Därmed förstår vi våra kunder bättre och har lättare att välja rätt kandidater.

Långsiktig samarbetspartner

Vi strävar alltid efter att vara en långsiktig samarbetspartner i rekrytering och byggandet av framgångsrika företag. Merparten av våra uppdrag kommer från kunder vi samarbetat med under en lång tid och deras rekommendationer.

Effektiv process

För såväl våra kunder som kandidater är det viktigt med en effektiv och smidig rekryteringsprocess. Jämfört med traditionella rekryterings- och searchföretag, utvecklar Addilon ständigt processen och ligger steget före med innovationer och ny teknik.

Resultat & Värde

Vi är vana vid högt ställda förväntningar på att leverera resultat och mervärde. Detta gör vi genom att rekrytera högpresterande och motiverade medarbetare!

Nöjda uppdragsgivare

Inspiration

Våra fokusområden