Helsingfors

Addilon är ett ledande rekryteringsföretag i Helsingfors. Vi är specialiserade att rekrytera chefer och specialister inom funktionerna:

Vårt fokus ligger inom följande branscher:

Vi är också ett auktoriserat bemanningsföretag där vi främst fokuserar på bemanning genom högskole- och universitetsstuderande.

Genom vår kunskap om kandidatmarknaden, passion för kundens affärer och smart arbete identifierar och attraherar vi stjärnorna i svenskt näringsliv.

Vi drivs av att skapa förutsättningar för våra kunder att nå långsiktig tillväxt genom högpresterande individer. Merparten av våra uppdrag kommer från långvariga kunder och deras rekommendationer.

Vårt breda kontaktnät i Helsingfors och vår researchkapacitet ger oss möjligheten att leverera toppkandidater i varje rekrytering. Vid annonserad rekrytering av kan vi erbjuda marknadens bästa exponering i digitala och sociala medier.

Våra kunder är vana att ställa höga krav på sin rekryteringspartner och dessa lever vi upp till genom våra värderingar. Vi strävar efter att vara en långsiktig samarbetspartner i rekrytering och i byggandet av framgångsrika företag.

Välkommen till Addilon – Rekrytering Helsingfors!

Besöksadress: Mannerheiminaukio 1, Helsingfors, Finland

Telefon: +46 (0)10 207 01 50

Offert

Skicka in din förfrågan om offert för Rekrytering Helsingfors så kontaktar vi dig inom 4 timmar.

Du kan också ringa oss på +46 10 207 01 50 eller boka in ett digitalt möte direkt här.

Nöjda uppdragsgivare

Inspiration

Våra fokusområden