Rekryteringsföretag Stockholm

Besöksadress: Mäster Samuelsgatan 60, 8tr, Stockholm

Telefon: +46 (0)10 207 01 50
E-post: info@addilon.se

Stockholm

Rekryteringsföretag Stockholm

Addilon AB är ett ledande rekryteringsföretag i Stockholm och är specialiserade inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik. Vi genomför rekrytering av chefer och specialister samt rekrytering till styrelser.

Genom vår kunskap om kandidatmarknaden, passion för kundens affärer och smart arbete identifierar och attraherar vi stjärnorna i svenskt näringsliv.

Vi drivs av att skapa förutsättningar för våra kunder att nå långsiktig tillväxt genom högpresterande individer. Merparten av våra uppdrag kommer från långvariga kunder och deras rekommendationer.

Vårt breda kontaktnät i Stockholm och vår researchkapacitet ger oss möjligheten att leverera toppkandidater i varje rekrytering. Vid annonserad rekrytering av kan vi erbjuda marknadens bästa exponering i digitala och sociala medier och hanterar även annonsering i all slags printmedia.

Våra kunder är vana att ställa höga krav på sin rekryteringspartner och dessa lever vi upp till. Vi strävar efter att vara en långsiktig samarbetspartner i rekrytering och i byggandet av framgångsrika företag.

Välkommen till Addilon – ert nästa rekryteringsföretag i Stockholm!

Addilon – ert nästa rekryteringsföretag i Stockholm

Addilon befinner sig i ett härligt uppsving och letar ständigt efter nya kunder som är i behov av ett rekryteringsföretag i Stockholm.

Du är välkommen att ringa oss, chatta eller fylla i formuläret.

Offert

Skicka in din förfrågan om offert så kontaktar dig inom 8 timmar.

Du kan också ringa oss på 010 – 207 01 50 eller chatta med oss.

Vi är ert nästa rekryteringsföretag i Stockholm!

0 + 6 = ?

rekryteringsföretag stockholm