företagskultur

Tänk dig scenariot att alla varje morgon framför spegeln skulle ställa sig frågan – vill jag jobba med mig själv idag? Blir svaret nej är det bara att gå och lägga sig. Blir svaret ja, så dras tankarna osökt till det klassiska uttrycket att man ska bemöta andra som man vill bli bemött själv.

Företagskulturen sitter inte i väggarna

Kjell Dahlin på Popretorik är en underhållare av rang och i nedan video lyckats att, med en humoristisk vinkel och underliggande eftertänksamma ton, sätta fingret på hur lätt det är att skylla ett företags hela kultur på missförstånd och dålig kommunikation. Se mer på denna länk.

Good to Great

Vi är alla med och bidrar till att få den arbetsplats man själv vill ha. ”Jag är helt enig om att min kommunikation gentemot mina medarbetare är a och o. Det finns värderingar av en anledning och det är viktigt att inkludera både medarbetare och samarbetspartners i dessa. Ingen är den andra lik och det är det som gör hela teamet unikt. Hos oss förespråkar vi att skratta hjärtligt med varandra och trots att vi sitter utspridda i landet och världen, har vi lyckats hitta ett arbetssätt som gör att alla känner sig inkluderade och uppskattade. Mitt ledarskap har jag hämtat från boken Good to great eftersom det definierar mig som person. Utan min personal är jag ingenting helt enkelt”, säger Lars Björk VD på Addilon.