New York

Addilon är ett ledande rekryteringsföretag i New York. Vi är specialiserade att rekrytera chefer och specialister inom funktionerna:

Vårt fokus ligger inom följande branscher:

Vi är också ett auktoriserat bemanningsföretag där vi främst fokuserar på bemanning genom högskole- och universitetsstuderande.

Genom vår kunskap om kandidatmarknaden, passion för kundens affärer och smart arbete identifierar och attraherar vi stjärnorna i svenskt näringsliv.

Vi drivs av att skapa förutsättningar för våra kunder att nå långsiktig tillväxt genom högpresterande individer. Merparten av våra uppdrag kommer från långvariga kunder och deras rekommendationer.

Vårt breda kontaktnät i New York och vår researchkapacitet ger oss möjligheten att leverera toppkandidater i varje rekrytering. Vid annonserad rekrytering av kan vi erbjuda marknadens bästa exponering i digitala och sociala medier.

Våra kunder är vana att ställa höga krav på sin rekryteringspartner och dessa lever vi upp till med våra värderingar. Vi strävar efter att vara en långsiktig samarbetspartner i rekrytering och i byggandet av framgångsrika företag.

Välkommen till Addilon – Rekrytering New York!

Skicka in din förfrågan om offert för Rekrytering New York så kontaktar vi dig inom 8 timmar.

Du kan också ringa oss på 010 – 207 01 50.

Besöksadress: 140 Broadway, Manhattan, New York, USA

Telefon: +46 (0)10 207 01 50